Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přemýšlíte o změně firmy?

8. 2. 2020

Přemýšlíte někdy o změně firmy? Nebo se teprve rozhodujete u jaké firmy začnete budovat?
Napíšu Vám pár rad do budoucna.

Spousta lidí má pocit, že jsou ve firmě, kde systém nefunguje, že nevydělávají a tak jdou zase k jiné firmě. Pak zjistí, že tam to také nejde a hned zkoušejí další novou firmu a takhle pořád dokola. Ale řekněte sami, jak to potom vypadá, když lidé nabízí každý půl rok jinou firmu a nebo také tři naráz? Moc důvěryhodné to není že?

Také už si nikdo z nich neuvědomuje, že uplyne pět, deset let a stále nevydělávají kolik by chtěli. A kde je chyba?

Kdyby zůstali od začátku u jedné firmy už by dávno měli vybudovaný hlavní příjem. Jde opravdu o vytrvalost, i když to hned od začátku nejde a nevyděláváte mraky peněz.

Měli byste si hlavně zamilovat ten systém práce, protože ten je všude stejný. Na tom to vše budete stavět, NE na prodeji, ale na budování sítě spotřebitelů. Vy výrobky používáte pro sebe, rodinu a kamarády. A tak to budou dělat i lidé, co do firmy přivedete. Nemusíte lítat s katalogy a někomu něco nutit.

Je potřeba myslet na to, že v každé MLM firmě budete muset vybudovat komunitu lidí a že budete svoje lidi učit jak správně pracovat, aby byli také úspěšní. A bez toho se neobejdete, o tom práce v MLM je a je dobré tohle vědět, než do toho půjdete.

Neohlížejte se za ostatními, dívejte se jen na Vaši práci a Váš byznys, půjde Vám to pak lépe.