Jdi na obsah Jdi na menu
 


V MLM nejde čistě jen o prodej.

8. 2. 2020

Jen v krátkosti bych Vám chtěla napsat v čem tato naše práce spočívá a že nejde čistě jen o prodej.

Spousty lidí má MLM (multilevel marketing) spojený jen s prodejem a vnucování produktů. Jenže tak to opravdu není. MY NEJSME PRODEJCI.

Je jasné, že musíte mít produkty vyzkoušené a něco o nich vědět, to byste je pak nemohli doporučit, ale nemusíte je za každou cenu někomu vnucovat.

Já dělám ve firmě, kde hlavní produkty jsou doplňky stravy a pokud vím, že lidé kolem mě trpí na určitý problém, tak se jich zeptám co užívají a jestli jim to funguje a pokud spokojeni nejsou, nabídnu jim náš produkt.
Nikomu nic nenutím, jen nabídnu. A pokud mám dlouhodobého zákazníka, tak mu nabídnu členství, protože členové mají na produkty slevu a ještě sbírají body za nákup a ty se poté mění na peníze a mohou si uplatnit další slevu v příštím nákupu.

Děláte lidem službu, pomáháte jim, nic nikomu nenutíte. A nemusíte ani prodávat pokud nechcete. Můžete každému nabídnout rovnou členství, aby si už od začátku nakupovali výrobky s výhodami. Je tolik možností, jak vybudovat tým, jen musíte chtít a mít trpělivost, nejde to hned.

Proto je důležitý výběr firmy, musíte vědět, že nabízíte lidem produkt nebo službu, která lidem opravdu pomůže.

Takže to shrnu, proto abyste vybudovali hlavní příjem pomocí MLM, je potřeba si budovat tým,
nikoli se zaměřovat čistě na prodej.

A až ten tým budete mít, musíte být pro něj dobrým sponzorem a lídrem. Musíte pomáhat svým lidem, aby se jim také dařilo vybudovat vysněný příjem. Protože Váš tým je Vaším odrazem.