Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představení: Harmonelo

1. 3. 2020

PŘEDSTAVENÍ HARMONELA

      Mé sponzorské číslo: 101768 

 

HARMONELO

 

Dovolte nám, abychom začali s jednou krátkou otázkou:

Když se podíváte na naše logo výše, co vidíte?

Možná, že prostě jen vidíte obyčejné písmenko „H“?

A možná, že vidíte něco, co by se mohlo podobat symbolu nekonečna?

Anebo dokonce vidíte jakoby siluetu krásného, elegantního motýla?

Ať už souhlasíte s kteroukoliv odpovědí, pak Vám musíme dát za pravdu!

A nyní to vezmeme hezky popořadě:



Písmenko „H“, které znamená např. v hudbě notu, je osmé písmeno latinské abecedy, které se vyvinulo z řeckého písmene éta. A Éta má v systému řeckých číslovek hodnotu 8. No a když číslovku osm položíme, vznikne symbol, reprezentující NEKONEČNO, je to tak?

Symbol „∞“ pak značí sílu, stabilitu a věčnou hodnotu. Matematický symbol nekonečna je nekonečná smyčka, která znamená prakticky neomezené a nikdy nekončící možnosti. Starodávné chápání spojuje nekonečno s neohraničeným koncem a přímo dokonalým bytím.

A co znamená motýl? Nejjednodušším a nejzákladnějším významem je krása, milost a dobrá vůle. Motýli jsou hlubokou a mocnou reprezentací života. Mnoho kultur spojuje motýla s našimi dušemi a se symbolem vzkříšení. Po celém světě lidé vnímají motýla jako změnu, naději a vytrvalost. Motýl je dlouhodobým symbolem představujícím víru, přírodu, proměnu a svobodu!





Tolik něco málo k tomu, co reprezentuje logo projektu Harmonelo a nyní ještě pár řádků k naší VIZI, kterou bychom s Vámi velmi rádi sdíleli:




Naše vize
Tak, jako má písmenko „H“ celkem 4 vrcholy, stejně tak stojí celý projekt HARMONELO pevně na 4 základních pilířích:




1) Harmonizace FYZICKÉHO ZDRAVÍ

„Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí - proti nemocím, o nichž vědí ještě míň - lidem, o jejichž stavu nevědí vůbec nic.

“ – Autor Voltaire francouzský spisovatel a filozof


2) Harmonizace DUŠEVNÍHO ZDRAVÍ

„Mysl je trochu jako zahrada. Když jí nedodáváme výživu a nekultivujeme ji, zaroste plevelem.

“ – Autor Neznámý


3) Harmonizace FINANČNÍHO ZDRAVÍ

„Pokud nenajdete způsob, jak si obstarávat příjem i když nepracujete, pak budete muset pracovat, dokud nezemřete

“ – Autor Neznámý


4) Harmonizace V OBLASTI PREVENCE

„Nechť je Vaše jídlo Vašim lékem, nebo se lék, stane Vašim jídlem.

“ – Autor Hippokratés nejslavnější lékař starověku a „otec medicíny“, zakladatel racionálního lékařství

Kdo stojí za společností Harmonelo?
Za projektem HARMONELO stojí zkušený a silný management s letitými zkušenostmi v oblasti mezinárodního práva, optimalizace řízení rozsáhlých korporátních struktur a řízení lidských zdrojů, tým se zkušenostmi v oblasti marketingu, vědy, výzkumu a výroby vlastních unikátních produktů, a v neposlední řadě, také tým s bohatými zkušenostmi v oblasti budování mezinárodních obchodních struktur na principu síťového marketingu.

HARMONELO vzniklo přímo v srdci Evropy, ale má ambici dostat se až na globální trhy a postupně se stát plnohodnotným světovým hráčem v oblasti unikátních přírodních potravinových doplňků s vysokou přidanou hodnotou, které přinesou nekonečné zdraví, energii, radost a pohodu do rodiny každého, kdo se připojí k tomuto hnutí ať už jako zákazník, nebo člen obchodního týmu?

HARMONELO je rovnou šancí pro kohokoliv, kdo touží po zdravějším a bohatším životě ve všech 4ech oblastech, ať už si přeje harmonizovat zdraví fyzické, duševní, finanční, či jen zkvalitnit prevenci ve snaze ochránit se před rostoucím trendem výskytu civilizačních onemocnění ve světě.

Přidejte se k hnutí HARMONELO a pojďme společně – HARMONIZOVAT SVĚT?!

My jsme na OPRAVDOVOU ZMĚNU již připraveni - A CO VY?