POLÉVKA ČOČKOVÁ
12. 2. 2020
Instantní čočková polévka se syrovátkovým izolátem a vlákninou.
Polévka čočková s vlákninou v rodinném balení.
Balení obsahuje odměrku.
Balení:784 g
Čočka je luštěnina s vysokým obsahem vlákniny a bílkovin.
Obvyklý obsah v mouce je 11% vlákniny a 24% bílkovin.
Toto je navíc doplněno o živočišné proteiny z mléka a další typy vláknin, glukózový toleranční faktor Diastabil, který pozitivně působí na správnou hladinu cukru v krvi a kyselinu listovou.
Všechny naše polévky jsou významné zejména vysokým obsahem vlákniny, vysokým obsahem proteinů a doplňují do těla některé důležité minerální látky a vitaminy.
Zpracování luštěnin, ale i obilovin a obecně i rostlin a jejich částí metodou vysokorychlostního mletí zpřístupní živiny obsažené v nich v daleko vyšší míře než při běžném mlýnském zpracování. Jsou také z důvodu mikronizace struktur i lépe stravitelné.
Zásadní výhodou takto vyrobených mouk je to, že semena se zpracovávají celá včetně slupky, ta se v mlecím procesu neodstraňuje (jako otruby) a do výrobku se tak dostávají živiny obsažené ve slupce a těsně pod ní. To má pozitivní efekt v tom, že takto získané živiny jsou pro organizmus přirozené, tedy i lépe využitelné a proto cennější než látky dodané do mouk pro zlepšení jejich složení následně jako aditiva.
Složení: čočková mouka, syrovátka, syrovátkový izolát, pšeničná vláknina, sůl, barvivo karamel, koření, aroma, chromové kvasnice (Diastabil), kyselina listová.
Návod k použití: 28 g rozmícháte postupně v 200 ml horké vody
Vyrobeno v ČR pro Klub Global 3000.
Balení obsahuje odměrku.
Balení:784 g
Čočka je luštěnina s vysokým obsahem vlákniny a bílkovin.
Obvyklý obsah v mouce je 11% vlákniny a 24% bílkovin.
Toto je navíc doplněno o živočišné proteiny z mléka a další typy vláknin, glukózový toleranční faktor Diastabil, který pozitivně působí na správnou hladinu cukru v krvi a kyselinu listovou.
Všechny naše polévky jsou významné zejména vysokým obsahem vlákniny, vysokým obsahem proteinů a doplňují do těla některé důležité minerální látky a vitaminy.
Zpracování luštěnin, ale i obilovin a obecně i rostlin a jejich částí metodou vysokorychlostního mletí zpřístupní živiny obsažené v nich v daleko vyšší míře než při běžném mlýnském zpracování. Jsou také z důvodu mikronizace struktur i lépe stravitelné.
Zásadní výhodou takto vyrobených mouk je to, že semena se zpracovávají celá včetně slupky, ta se v mlecím procesu neodstraňuje (jako otruby) a do výrobku se tak dostávají živiny obsažené ve slupce a těsně pod ní. To má pozitivní efekt v tom, že takto získané živiny jsou pro organizmus přirozené, tedy i lépe využitelné a proto cennější než látky dodané do mouk pro zlepšení jejich složení následně jako aditiva.
SLOŽENÍ
POKYNY
VÝROBCE / ZEMĚ PŮVODU
